SPORYAZARLAR

KARTAL LİGE HAVALI GİRDİ

Sezona fırtına gibi başlayan Beşiktaş önce Galatasaray’ı 5-0’lık skorla yenerek süper kupayı kazanan Beşiktaş Lige çok sükseli başladı.

Bu akşam da deplasmanda samsunspor’u 2-0 yenerek ben geliyorum dedi. Bu sezon işler bazılarını istediği gibi gitmeyecek gibi görünüyor. ligde Fenerbahçe-Galatasaray Beşiktaş ve her zaman olduğu gibi bir veya iki tane sürpriz takımında ligin zirvesini zorlayacak, Bakalım ilerleyen günlerde neler göreceğiz .

 Ama şu bir gerçek ki kim ne derse desin Beşiktaş gerçekten bu sezon çok havalı, kim ne derse desin ,gerçekten çok havalı.

Sezon başı henüz çok erken konuşmak, ancak bir laf vardır “Görünen köy kılavuz istemez ” Beşiktaş yeni hocasıyla yaptığı nokta atışlarla yaptığı transferlerle bunu gösterdi. Beşiktaş bu sene Ligi zorlayacak gibi görünüyor.

 Hakem Maçı idare etti yönetti diyemeyiz idare etti. Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü oyun içerisindeki hakimiyetini de göstermiş oldu her iki maçta da bugün de ikinci yarının son 10-15 dakikasında Necip’i ve yeni transfer leri sahaya sürerek diğer oyundan aldığı yeni transferleri de alkışlatmasını bildi.  Gerçekten oturaklı bir hoca görünümü veriyor. Benim acizane fikrim Evet bu sene Beşiktaş yılı olacak gibi.

 Zaten Türk futbolunda yeni bir yönetimle federasyondaki değişikliklerle Taşlar yerinden oynadı bir şeyler değişecek değişmek zorundaydı. Hakemler açısından aynı şeyi söylemek mümkün değil inşallah Onlar da sezona iyi bir başlangıç yaparlar Bu haftayı ,Yani kaza olarak görmek istiyorum olumsuzluklar var hem Alanya’da hem Konya maçında hem Trabzon maçında aynı şekilde diğer maçlarda da var hakemlerle alakalı bayağı bir sıkıntılar var Yeni yönetimin bunları görüp bunlarla ilgili de bir önlem alacağını düşünüyorum çünkü sezonun başı Henüz ..

Beşiktaş 5-0 Galatasaray galibiyetinin ardından Samsun deplasmanından da 2-0’lık galibiyetle dönmesi Beşiktaş açısından moralleri yüksek ve sezona iyi bir başlangıç olarak girdiler diyebiliriz büyük takımların ilk 10 maçları çok önemli, ilk 10 maçını tutturan takım sezonun sonuna kadar rahatlıkla gidebiliyor Bu açıdan çok önemli şimdi ilk hafta olduğu için tek tek futbolcular üzerinden de değerlendirme yapmamız çok yanlış bugün iyi oynayan öbür hafta iyi oynamayabiliyor dolayısıyla bir iki haftayı gördükten sonra futbolcular üzerinden de bir değerlendirme yapmamız daha doğru olur.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!