YAZARLAR

DERBİ ASLANIN

Galatasaray kendi sahasında Beşiktaş’a karşı sezonun en iyi oyununu oynadı desek yanılmış olmayız.
Maça önde ve presle başlayan sarı kırmızılılar gölü de erken bulunca özgüven patlaması yaşadı. Beşiktaş bu tempoya ilk yarı ayak uydurmaya çalışsa da başarılı olamadı.
90 dakikanın genelnde Galatasaray’ın üstünlüğü vardı.İkinci yarı Siyah Beyazlılar oyundan düştü, maç berabereyken değişiklikleri yapmış olsa belki beraberliği koruyabilirdi.
Sakatlıklar ve oyundan düşenler Şenol Güneş’in de oyun içindeki sstemini bozdu.Bazı maçlar vardır illa 60. dakikayı bekleyip oyuncu değiştirmezsin. Hesaplartutmadıysa oyuna erken müdahele edersin ve oyunu rolantiye alırsın.
Galarasaray’ın direkten dönen topları ve kaleci Mert’in kurtardıkları oyunun en güzel sahneleriydi. Şenol hocanın işinin kolay olmadığını söyleyebiliriz. Evet Beşiktaş gol atabiliyor burda bir sorun yokesas sorun defans ve orta sahada gol yeme hastalığı devam ediyor onun için diyorum ki Şenol hocanın işi zor.
Okan hocayı eleştirenlere de bir çift söz söylemek lazım. Okan hoca istifa etsin, gitsin Fatih hoca gelsin diyenlere en iyi cevabı Okan hoca verdi.
Beyker Bayanlar !
Okan hoca bu ligde şampiyonluk yaşamıştakımını şampiyon yapmış Türk futbolunun değerli hocasıdır. Eleştirirken bunu unutmayın. Maçın son dakikalarınd Beşktaş’ın beraberlik ararken zaman geçirmek için Galatasaray’lı oyunculara yakışmayacak hareketleri izledik, tam buda neyin nesi ? futbolu çirkinleştiriyorlar derken bu sefer de taca çıkan topu top toplayıcı çocuk Beşiktaş’lı oyuncuya vermeyerek oyuncuları ve taraftarı bir anda gerdi.
Maçın başından sonuna kadarGalatasaray hak etti ve maçı kazandı. Hakem Umut Meler maçı genel olarak iyi yönetti diyebiliriz.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!