GÜNDEM

BAKIRKÖY BELEDİYE MECLİSİ KOMİSYON SEÇİMLERİNE GİDİYOR


Bakırköy Belediyesi Nisan’daki Belediye Meclis Toplantısında toplantısında komisyon üyesi seçimleri yapılacak.

BAŞKAN DR. BÜLENT KERİMOĞLU KOMİSYONLARDA NE DERSE ‘O’ OLACAK !

İmar Komisyonu,Encümen Komisyonuna seçilmek isteyen meclis üyelerinin tanıdıklarını (genel başkan yardımcılarını-il başkanını-milletvekillerinin) devreye girerek kendilerine yakın kişileri İmar Komisyonu ve Encümene yazdırmak için Başkan Dr. Bülent Kerimoğlu’na büyük baskı yaptırdıkları iddiası var.

Gözler Milyonlarca liranın döndüğü İmar Komisyonu ve Encümen üyelikleri seçimlerinde süpriz isimlerin seçileceği iddiaları güçlü bir biçimde seslendiriliyor.

İmar Komisyonunda imar plan değişiklikleri,Kişiye özel imar planları,Sağlık , okul alanlarının ,yeşil alanların ,parkların konut ve ticaret alanlarına dönüştürülmesi ,kot verilmesi gibi milyonlarca liralık rant yaratılan komisyon üyeleri bakalım kimler olacak.

Encümen de ise parsel tevhitleri (birleştirilmesi),milyonlarca liralık ihaleler , Kesilen yüksek cezaların yeniden incelenerek azaltılması ,belediye’ye terkin alanlarının değerlendirilmesi , Kiralama -satın alma gibi milyonlarca liranın döndüğü komisyonda 8 senedir aynı kişilerin olması da diğer meclis üyelerini rahatsız etmiş durumda.

Diğer komisyon üyeleri yanlızca katılım parası alacağı işlevsiz komisyonları kabul edecekleri öngörülüyor.

Gizli oylamayla Meclis Katipliği Üyeleri ve Encümen Üyeleri seçilirken, açık oylama ile de Meclis İhtisas Komisyonu Üyeleri belirlenecek.
Başkan Yardımcısı Tarkan Ellergezer’in Başkan Yardımcılığı bitiyor.

Yeni Başkan Yardımcısı adayları bayan meclis üyeleri Nagihan Tetik,Arzu Gezent,Nesrin Serindağ,Özden Yerlikaya,Margarit Dikmen ,Nebahat Civan arasından birinin olması öngörülüyor.

Aruz Gezent ,Nesrin Serindağ ve Özden Yerlikaya isimlerinin bir adım önde olduğu iddia ediliyor.

Bir yanıt yazın

× Bize Ulaşın!